Regnskab & revision i Nordjylland

HS Revision & Rådgivning er dit lokale revisionsfirma i Nordjylland. Vi er beliggende i Pandrup. Vi hjælper nordjyske privatpersoner og virksomheder i alle størrelser, med alt fra bogholderi, regnskab og skattemæssige opgørelser til lovpligtig revision m.m.

 Hos HS Revision & Rådgivning kan du få assistance til alt inden for revision og regnskab. I blandt vores medarbejdere finder du tre registrerede og statsautoriserede revisorer, hvilket sikrer vores kunder den mest optimale rådgivning, hvad end det omhandler lovpligtig revision eller udarbejdelse af årsregnskaber. Derudover har vi et stærkt hold af revisorer samt revisor-, kontor- og regnskabsassistenter, som gør os i stand til at løfte enhver opgave.

Revisionsopgaver i Nordjylland

Nogle virksomheder som f.eks. aktieselskaber, anpartsselskaber eller andre bestemte virksomheder er underlagt lovpligtig revision. Dette kræver en statsautoriseret eller registreret revisor. Derfor er vi hos HS Revision & Rådgivning i stand til korrekt at revidere større virksomheders regnskaber, og med vores lange anciennitet er du sikret en professionel ydelse.

 Dette er ensbetydende med, at vi ligegyldigt din regnskabsklasse kan varetage enhver form for opgave omhandlende revision. Vi lægger stor ære i at assistere nordjyske virksomheder, og vi garanterer altid høj kvalitet og en fantastisk service.

Regnskabsmæssig assistance

Hos HS Revision & Rådgivning tilbyder vi også regnskabsmæssig assistance. Opgaverne omfatter blandt andet opstart af bogholderi, perioderegnskaber med budgetopfølgning og momsopgørelse samt årsrapporter og skatteregnskaber m.v. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at løfte enhver opgave omhandlende virksomheders regnskab, og med vores lange anciennitet er du sikret en professionel medarbejder, som kan udføre dine regnskabsmæssige opgaver til punkt og prikke. Om du ønsker assistance i forhold til årsrapporter eller opgaver inden for bogføring, er du hos HS Revision & Rådgivning i sikre hænder.

 Hos HS Revision & Rådgivning i Pandrup arbejder vi ud fra principper om professionalitet, kvalitet og gennemsigtighed i vores arbejde. Vi udfører regnskabsmæssig assistance for mindre og større virksomheder som f.eks. personlige virksomheder, selvejende institutioner, aktie- og anpartsselskaber, iværksætterselskaber eller partnerselskaber m.m.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores ydelser inden for revision eller regnskab, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 99 73 03 00. Kontakt os, hvis du ønsker en snak om, hvad vi kan gøre for dig eller din virksomhed.